top of page

 Natuurkappers in Nederland en België op één plek 

Welkom in de wereld van de Natuurkappers.

Natuurkappers zijn mensen die werken met puur natuurlijke middelen zoals plantaardige en biologische haarkleuring, natuurlijke shampoos zonder parabenen, siliconen, PPD ...(enz). De belasting voor het milieu is minimaal en de beleving in de salon is uniek door de bewuste omgang met mens en natuur. De producten waarmee gewerkt worden zijn individueel en uniek maar allen met hun eigen (genees)kracht. 

Mensen zijn tegenwoordig steeds gevoeliger, dit uit zich onder andere in allergieën zoals eczeem en psoriasis. Deze gevoeligheid is waarneembaar in de algehele gezondheid.

De groep die zich bewust wordt van de gifstoffen uit onze omgeving is groeiende. Men beseft dat gezonde voeding belangrijk is, maar ook het ontgiften is steeds bekender aan het worden.

'Je bent wat je eet' is een bekende uitspraak, maar hoe zit dat met de producten die we op onze huid smeren? Deze stoffen dringen door tot in de bloedbanen, denk aan morfinepleisters.

 

De natuurkapper begrijpt dit, daarom kun je bij de natuurkapper veilig je haar laten kleuren, met 100% biologische, plantaardige producten en haarkleuring/haarverf, waaronder henna.

Een natuurkapper is er voor iedereen.

  • Voor mensen die allergisch zijn voor chemische stoffen

  • Zwangere vrouwen

  • Mensen die een chemokuur ondergaan

  • Mensen die zich bewust zijn van de schadelijke stoffen en deze niet meer wensen te gebruiken

  • Voor mensen met een duurzame lifestyle

  • Mensen die openstaan voor een plantaardige behandeling

  • Mensen die een natuurlijke kleur mooier vinden

  • Kortom, voor iedereen!

 

Voor een natuurkapsalon in jouw buurt klik op je land en dan op je provincie. Door op de foto te klikken kom je op de website van de betreffende natuurkapper. 
Wij ontmoeten jou graag.

Plantaardige haarkleuring

Bij de eerste natuurkapper van Utrecht kun je je haar laten verven met plantenextracten. Met poeders van bijvoorbeeld koffie, noten en gember gebruikt natuurkapper Ginger alleen natuurlijke producten.

bottom of page